Aquesta setmana després de molt vent ha arribat el fred  i, per tant, els fruits estrella de la Calafa: la clementina fina i els alvocats! Així ja deixem enrere un estiu que ha durat molt, cosa que ha allargat la presència d’insectes i ens ha afectat amb la mosca algunes clementines, les més primerenques. Així, durant aquest inici de tardor no hem abonat per limitar el nitrogen que entenem que pot atreure plagues com el pugó en arbres límitrofes.

I parlant dels fruits, , ja tenim per fi les clementines trencant el color. Al tastar-les causen un ball entre l’acidesa i la dolçor pròpia de les mandarines. Aquesta varietat sol ser de mida petita, cosa que facilita poder engrescar als més menuts de la casa a menjar-ne.

També hem començat a collir els primers alvocats, després de fer alguns tasts. Són primerencs però d’una mida considerable per l’època de l’any. En un principi, la collita començarà per les varietats Fuerte i Bacon que són els més “matiners”. Els Hass ja van tenint bona mida, però encara els falta una mica per estar llestos del tot. Els alvocats tenen un sabor sútil i suau per acabar amb un regust de fruita seca.

Ja tenim les primeres comandes i si vosaltres també us animeu, podeu contactar amb nosaltres clicant aquí

Aqui teniu unes fotografíes de les primeres captures i en primer pla 🙂

Alvocats

Alvocats

Clementina Fina

Clementina Fina


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.