“El projecte de la Calafa vol assolir la producció i distribució de productes d’agricultura ecològica de proximitat i de respecte amb l’entorn.Volem complementar aquesta activitat de producció ecològica amb activitats d’educació ambiental per a totes les edats, amb jornades de turisme local i a la vegada ecològic, mostrant els recursos naturals del territori i les pràctiques pròpies de l’agricultura ecològica.”

Tot va començar en una plantació de mandariners d’agricultura convencional, que ara ja són gairebé centenaris, i altres arbres fruiters típics del nostre clima: albercoquer, magraner, nesproner, pruner… aquests darrers per al consum familiar. Fa més de 15 anys, però, vam fer la reconversió cap a l’agricultura ecològica i major diversificació de la producció incorporant els alvocaters.

Estem situats a Alcanar, a la falda de la serralada del Montsià. Un lloc clau i a un pas de la muntanya, del mar, del riu Sènia i entre dos paratges naturals de gran valor: el Parc Natural del Delta de l’Ebre i el Parc Natural dels Ports.

Són ja tres generacions i ara nosaltres, la tercera generació, volem anar més enllà de la producció, emprenent la venta directa a consumidors particulars de proximitat o grups de consum i construint projectes de formació per compartir el treball agrícola respectuós amb l’entorn.

Us volem animar a preguntar, visitar i apropar-vos a aquest món de l’agricultura ecològica.

 

Per contactar amb nosaltres per comandes,  visites i activitats o per qualsevol dubte:

Correu electrònic: info@lacalafa.cat

Instagram: @lacalafa

Twitter: @lacalafa

Facebook: https://www.facebook.com/LaCalafaAgroecologia

Telèfon: 615183103 – 615065832

Productor registrat per l’organisme de control de la comunitat autònoma de Catalunya    número CTE187PE

2 comentaris

http://goo.gl/G0PTnM · 25 gener 2015 a les 12:01

Un projecte necessari i genial, amics !! 🙂
Molts d’èxits !!

    meritxellvidalb · 25 gener 2015 a les 19:25

    Gràcies pel comentari, dóna ànims! 🙂

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.