Ja hem tornat de les vacances i hem reemprés la feina al camp. I vaiga si hi ha de feina. Les herbes han crescut molt. La calor i la humitat les afavoreix, així que ens haurem de posar-hi a tallar per a que, com a mínim, hi pogum passar!

Hem tingut la visita de la mosca blanca al nostre Caqui. De moment, no hem vist que afecti a la resta d’arbres, pero per la situació del Caqui, que està pràcticament al mig de la finca, això és molt probable. Ennregreix les fulles, de forma visible. No és una plaga que ens visiti sovint a la Calafa, però els augments de temperatura, els canvis en les finques de l’entorn fa que tinguem variació entre plagues d’insectes i també de plantes ruderals, enguany, nosaltres, la Ipomea.

Mentrestant, els alvocats van creixent.

 


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.