El passat dia 11 de juliol vam portar a terme més experiències d’ecoturisme, la quarta des que ens hem iniciat en aquesta aventura. Com sempre, l’activitat té relació amb la Calafa i algun dels nostres productes. Aquest cop, i estant fóra de temporada de collita de mandarines i alvocats, va ser la melmelada en versió salada.
Versió salada? Sí, sí! Veritat que normalment s’associa la melmelada amb una torrada i per esmorzar? Doncs nosaltres volíem donar altres idees, tastant-les allà mateix, sobre com menjar aquest producte amb àpats salats i més enllà del matí.
Abans, però, de fer aquest tast vam tenir un taller ben enginyós de la mà de Fitomims. Aquest cop vam tenir companya d’activitat i la Marta (Fitomims) ens va fer partícips de la primera part de la tarda aprenent sobre les plantes mediterrànies que ajuden a fer de repel·lent dels insectes i en concret dels molestos mosquits. Aprendre està molt bé, però fer encara més! I és així com gràcies a Fitomims cada participant es va emportar una crema repel·lent de mosquits a casa i feta per ells mateixos.
Feta la gana, com us dèiem abans, vam fer el tast salat. Aquí us deixem unes quantes fotos de l’activitat i del tast, en breu us penjarem les receptes per quan ens feu comanda de melmelada, saber com menjar-la de diferents maneres 😉
A més, va ser una activitat ben mediàtica. Així que hi hagi els vídeos, els compartirem!
Comandes de melmelada ecològica de mandrina al 625114681 o a info@lacalafa.cat En breu, hi haurà altres canals per fer comandes!
- Cartell de l’activitat
- Durant l’explicació de la Marta de Fitomims
- Taller
- Taller ben mediàtic
- El resultat: la crema repel·lent de mosquits
- Melmelada de mandarina
- Torrada amb melmelada de mandarina, salmó i vinagre amb picadeta
- Torrada amb formatge fresc i melmelada
- Amaninda amb melmelada de mandarina, reducció de vinagre de mòdena amb melmelada i mel, diferents tipus d’enciams i salmó
- Formatge brie fregit amb melmelada per sobre
0 comentaris