Aquest mes de setembre seguim treballant al camp. Aquest any ha sigut un any diferent. El clima ens ha oferit una primavera plujosa i un estiu caluròs. Això ha fet que tingut molta vegetació ruderal i que haguem d’esforçar-nos bastant amb el control d’herbes. També ha proliferat les plagues. Esperem poder fer una entrada per informar de que hem trobat i com ho hem tractat.

Tornant al clima, aquestes pluges han comportat una bona producció dels fruiters, diguem-ne auxiliars, com ara la prunera. Sempre i quan, els “visitants” ens les respecten, disfrutem del fruit local i ecològic. I encara que siguin auxiliars, també demanen atenció.

Avui us adjuntem una foto de un niu caçat a la prunera. Està ja buit i abandonat.

Niu

 

Categories: General

0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.