Categories
General

Nova data per a l’activitat d’ecoturisme

El passat dia 4 de desembre s’esqueia molt bé fer una activitat amb les clementines, aprofitant que era el darrer dia de les XXIII Jornades Gastronòmiques de la Clementina. El pla era ben bo, activitat a la finca i després podíeu continuar gaudint-ho a qualsevol dels restaurants de la zona.

La pluja, però, ens va obligar a aplaçar l’activitat. Ara ja hem trobat nova data per l’activitat d’ecoturisme: 18 de desembre.

nova_data_versio_breu_tapes-salades-amb-clementina

Us animeu a visitar la nostra finca? Us mostrarem els clementiners gairebé centenaris i us explicarem com un producte tan típic de la zona l’hem reconvertit des de fa quasi 20 anys a ecològic i com hem explorat altres alternatives (altres fruiters i els alvocaters). Després us donarem algunes idees per menjar-vos la clementina en versió salada, i ho provareu!

Els restaurants de la zona són també un bon complement per després anar-hi a dinar, pregunteu-nos i us informarem de quins us queden prop (tenim fulletons de l’oficina de turisme de les Cases d’Alcanar i Alcanar).

L’activitat és per a tots els públics. La finca és petita i no caminarem gaire, però sí que estarà bé si aneu ben calçats i ben còmodes. Si fa sol, estarem molt bé però abrigueu-vos igualment. El taller el farem a l’aire lliure.

El preu són 5€ i cal inscripció prèvia, per fer previsió de menjar i quedar en un punt per anar plegats cap a la finca. Ens ho podeu dir a info@lacalafa.cat o al 615065832 (trucada o whatsapp). Així que recordeu, el 18 de desembre, nova data per l’activitat d’ecoturisme.

Us esperem!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.