El passat dia 4 de desembre s’esqueia molt bé fer una activitat amb les clementines, aprofitant que era el darrer dia de les XXIII Jornades Gastronòmiques de la Clementina. El pla era ben bo, activitat a la finca i després podíeu continuar gaudint-ho a qualsevol dels restaurants de la zona.

La pluja, però, ens va obligar a aplaçar l’activitat. Ara ja hem trobat nova data per l’activitat d’ecoturisme: 18 de desembre.

nova_data_versio_breu_tapes-salades-amb-clementina

Us animeu a visitar la nostra finca? Us mostrarem els clementiners gairebé centenaris i us explicarem com un producte tan típic de la zona l’hem reconvertit des de fa quasi 20 anys a ecològic i com hem explorat altres alternatives (altres fruiters i els alvocaters). Després us donarem algunes idees per menjar-vos la clementina en versió salada, i ho provareu!

Els restaurants de la zona són també un bon complement per després anar-hi a dinar, pregunteu-nos i us informarem de quins us queden prop (tenim fulletons de l’oficina de turisme de les Cases d’Alcanar i Alcanar).

L’activitat és per a tots els públics. La finca és petita i no caminarem gaire, però sí que estarà bé si aneu ben calçats i ben còmodes. Si fa sol, estarem molt bé però abrigueu-vos igualment. El taller el farem a l’aire lliure.

El preu són 5€ i cal inscripció prèvia, per fer previsió de menjar i quedar en un punt per anar plegats cap a la finca. Ens ho podeu dir a info@lacalafa.cat o al 615065832 (trucada o whatsapp). Així que recordeu, el 18 de desembre, nova data per l’activitat d’ecoturisme.

Us esperem!

Categories: General

0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.