Avui, 13 de setembre, estem presents a la I fira de productes ecològics de les Cases d’Alcanar. Amb el mar de fons, durant el dia d’avui estem exposant la nostra novetat d’aquesta temporada: la melmelada de mandarina ecològica. A més d’explicar com es presenta la nova collita d’alvocats a les persones assistents. També organitzem un concurs per als assistents, que consisteix en fer-se una fotografia amb la nostra càmera instantània i amb algun dels nostres productes. Només amb aquesta foto ja entren al sorteig d’un lot de productes de temporada de la Calafa.

La Confraria de Pescadors de les Cases d’Alcanar són qui ha organitzat aquesta fira amb la intenció de potenciar els productes de la zona, per acompanyar el peix i el marisc tan característics de les Cases. Amb el suport de la regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament d’Alcanar.

Actualització 1 (matí): Els visitants i curiosos que s’atansen a la fira estan gaudint del tast de la melmelada de mandarines ecològiques de la Calafa, i també s’han interessat per conèixer un poc millor, la nostra història i el nostre treball.

Actualització 2 (tarda): El concurs de fotos que fem durant el dia està tenint bona rebuda. Durant la tarda més persones s’han acostat a la fira en el seu passeig per la població.

lacalafa

Actualització 3 (tancament de la fira): El tancament de la fira s’ha avançat per la pluja, tot i així abans hem pogut fer el sorteig del concurs de fotos instantànies. Felicitats Anabel!

fira_calafa*Per veure el vídeo del sorteig, visiteu-nos al nostre compte d’instagram: @lacalafa

Moltes gràcies a tothom qui ens heu acompanyat en aquesta primera experiències de la Calafa com a firaires, amb el suport que hem rebut i les visites, ens anima a repetir en futures ocasions.

Us seguirem informant, ja que aviat s’acosta la tardor i començarem amb els primers productes 🙂


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.