Uns quants productors ecològics del territori i nosaltres ens hem anat trobant a diverses fires o mercats pel territori. Aquest cop ha estat el torn de la Fira de Santa Llúcia a Amposta del 13 de desembre.

Així doncs, diumenge vam estar amb la nostra parada, que cada cop va millorant (mireu foto, veieu novetats? Resposta al final*). Vam portar-hi, aquest cop i coincidint amb la temporada de collita, tots els nostres productes: alvocats, clementines i la melmelada de clementina. Al nostre territori el més ben rebut i que s’emporta totes les mirades i preguntes és l’alvocat!

Gràcies a tothom qui vau poder visitar-nos, ens va agradar la bona rebuda donada! Repetirem, el fred no ens va espantar!

* La novetat eren la lona horitzontal i la vertical, donant a conèixer els nostres 4 eixos: clementina d’Alcanar, alvocat, melmelada (tot eco!) i activitats d’ecoturisme
Categories: Fires

0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.