Hola!

Fa uns dies vam fer-vos arribar les últimes comandes d’alvocats, del tipus Hass. Per tant, podem dir que hem acabat la temporada definitivament.

Encara estem analitzant les dades sobre producció definitiva, degut a la venda mixta per quilos i per unitats, però ja podem donar les gràcies a totes les persones que hem conegut, que ens han ajudat i que han confiat amb nosaltres. És tot un plaer coincidir amb tots vosaltres. Parlar sobre alvocats, sobre agricultura ecològica, sobre nous projectes engrescadors, només fa que ens hi posem cada día més amb més compromís i il·lusió.

També toca mirar enrera per millorar allò que poguem millorar. Per a fer això, cal parlar amb vosaltres i, a la vegada, perspectiva.

I finalment, aquest final de temporada implica una cosa molt important: la temporada de la següent, perquè el camp no para mai. Hem fet la sega de la coberta, un cop passades les pluges de març i abril, estem acabant les podes (sí, sabem que anem tard) i cuidant de la floració i polínització de les flors dels fruiters i a seguir treballant. A la primavera, l’època d’expansió després de l’hivern, s’han de fer moltes coses!

 

Brot Cirerer 2013

 

Brot d'alvocat 2013

 


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.