Hola!

En primer lloc voldríem dir que estem molt agraïts als clients que ens heu donat suport i per ells ha valgut la pena l’esforç. Creiem que encara podem millorar les entregues i despeses, però forma part del nostre aprenentatge, que no seria possible sense la vostra confiança. Aquests dies que hem estat més separats del bloc ha estat, evidentment, perquè hem estat entretinguts servint comandes, entregant-les personalment i coneixent persones i col·lectius molt interessants.

Per la zona de les Terres de l’Ebre ha fet vent durant les últimes setmanes, tot i que la Calafa queda ben “arrasserada”, s’ha notat amb una baixada de la humitat. Tot i haver allargat la temporada natural de clementina, el reg i les temperatures suaus han permès que la clementina s’hagi aguantat bé aquests darrers dies de la temporada.

Alhora de la temporada de clementina (mandarina), també s’està acabant la temporada d’alvocat, de la qual també estem molt contents ja que han tingut molt bona acceptació, tot i haver ajustat els temps de collita i repartiment per millorar el punt de maduració en el moment de l’entrega.

Properament maduraran els nesprons, els quals juntament amb els últims alvocats i les aranges que han madurat, conformaran la nostra oferta de productes ecològics.

El següent pas en el treball de camp a la Calafa és la poda (la qual fem una mica tard), la plantació de nous arbres i algunes millores de cara a la temporada de primavera i visites que puguem rebre.

Així que… ens acomiadem de les clementines (mandarines) per aquesta temporada, aviat ens acomiadarem també dels alvocats i seguim amb les aranges i pròximament els nesprons!

Us mantindrem informats de les novetats de la Calafa. De nou, moltes gràcies!

Aranges

 

 

 


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.