Tot va començar quan alguns de vosaltres ens enviàveu les fotos dels productes que ens havíeu comprat, d’allà van anar a parar a un àlbum al Facebook i ràpidament vam veure que tenien bona rebuda. Doncs ja ho tenim! Fem un concurs de fotos! L’objectiu era agraïr als nostres primers clients la seva confiança amb un reconeixement. El que no ens esperàvem era que tingués tan bona rebuda i que cada cop ens féssiu arribar més fotos i cada cop més originals!

Quin podria ser el premi? Estava clar que un lot de productes de temporada era el millor premi, que sabem que us agraden! Però a més el vam voler completar amb una bossa de tela cosida per nosaltres gràcies a l’ajuda de les classes del nostre mestre de cosir a màquina Serigne.

El premi: la bossa de la Calafa

Totes les fotos, els “m’agrada”, els comentaris, … ens van donar molta alegria, a part d’idees per menjar de maneres diferents els alvocats, les magranes, les mandarines, …

Hem volgut tornar-vos a agraïr tota l’alegria que ens heu donat amb el concurs de fotos i el fet que ens estigueu donant suport des del primer dia amb el nostre projecte. Quin inici més dolç!

 

Mosaic de totes les fotos participants al primer concurs de fotos de la Calafa

 

 


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.