El Grup la Deriva, joves emprenedores de les nostres terres, estan creant i donant a conèixer uns contes preciosos on s’explica el nostre territori des de diferents vessants: les persones, la cultura… i també la natura! Potser és per aquesta raó que ens agraden tant 😉

Aquest nou verkami és per a crear el 5è conte de la col·lecció i difondre'ls arreu del territori

Aquest nou verkami és per a crear el 5è conte de la col·lecció i difondre’ls arreu del territori

Ara han iniciat un nou verkami per poder continuar amb la creació i difusió de nous contes. Nosaltres no hem tingut cap dubte en acceptar la seva proposta per a que les nostres activitats d’ecoturisme formin part de les seves recompenses als verkamistes. Col·laborant, així, juntament amb la Botiga del Riu i el Restaurant “Estany Casa de Fusta”

Mireu, mireu els contes: https://www.grupladeriva.com/a-l-escola-terres-de-l-ebre/

I ara que ja esteu convençuts i convençudes, us deixem el seu enllaç al verkami perquè vosaltres també pugueu aportar al projecte: http://www.verkami.com/projects/16929-a-lescola-terres-de-lebre-un-brindis-per-la-literatura


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.