La pluja és normalment benvinguda a la finca, però avui divendres ens ha impedit collir per servir les comandes de clementina fina i alvocat ecològic a Tarragona i Barcelona de demà dissabte dia 17. El pròxim repartiment el farem el matí del dissabte 24.
(??els qui ens havíeu fet comanda teniu un correu ?)

calafa_ecoturisme

☔Com que hi ha alta probabilitat de pluja durant el cap de setmana, ens toca tornar a APLAÇAR l’activitat d’#ecoturisme d’aquest diumenge 18! És el 2n cop que ens passa, el darrer cop també va ploure i molt! ? També teniu un correu les persones inscrites, gràcies pel vostre interès esperem que a la pròxima pugueu venir!

La tornarem a programar en breu. Ja serà un cop passades les festes de Nadal.

Disculpeu molèsties, la pluja mana! ?

https://www.facebook.com/events/918951144905294/

Categories: General

0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.