S’acosta la tardor i la finca ja ens ho demostra mostrant-nos com han anat creixent les clementines i els alvocats. Encara falta el primer tram de la tardor i unes setmanes més, però us anirem posant al corrent de l’estat de la pròxima collita. Que, com sempre, esperem iniciar a finals de novembre o ben entrat el desembre.

Mentrestant anem posant ben arregladeta la finca, cuidant el màxim de detalls. Mai s’acaba la feina, però us volem mostrar com tenim de boniques algunes plantes que ajuden a fer més agradable l’entorn.

img_20160820_193432img_20160820_193220

Així, quan iniciem les activitats d’#ecoturisme, podreu trobar la Calafa ben mudada! En breu us anirem informant de les novetats que ens esperen aquesta temporada.


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada