Arribada la primavera, i de fet des de ja fa dies, el terreny es va posant cada cop d’un color més verd. Els tons verds sempre hi predominen però és quan arriben aquests dies que es pot veure un altre tipus de verd, més clar, més fresc… És el color que aporten les noves fulles de tots els arbres cítrics i altres fruiters. Les fulles noves dels alvocaters, en canvi, són d’un to més aviat roginós. A part, de totes les fulles noves, també hi ha una bona i bonica explosió de flors.

Us ho mostrem en aquestes fotos!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Recordeu que podeu visitar-nos sempre que vulgueu, aviseu-nos abans i quedem!

Dades de contacte:

Telèfon: 625114681

Correu electrònic: info@lacalafa.cat

Categories: General

0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada