Aquesta temporada ha estat ben atípica! Com ja us hem explicat algun cop, els arbres treballen de manera bianual. Aquest any, doncs, els alvocats se’ns han acabat ben ràpid. Tot això també ha tingut a veure la bona rebuda un any més per part dels nostres clients (gràcies!).

Hem guardat, tot i que ja no en servim, uns quants alvocats. L’arbre és la seva nevera perfecta i ara, un cop collits, els estem madurant per tal de poder fer un bon comiat aquest diumenge 14 amb tots vosaltres! Quin millor comiat de temporada que gaudir del sol d’hivern suau del migdia a la nostra finca i degustant els alvocats?!

Si ens voleu acompanyar, esperem el vostre correu a info@lacalafa.cat

14 de Febrer - 11h

14 de Febrer – 11h

Salut i alvocats!

Categories: General

0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.