La collita en família va ser la darrera activitat d’ecoturisme de l’any i centrada amb la clementina. Coincidia, a més, que el mateix dia finalitzaven les XXII Jornades Gastronòmiques de la Clementina d’Alcanar. Així que alguns els nostres visitants després de l’activitat van poder degustar els menús que oferien els restaurant de les Cases d’Alcanar i Alcanar.

El matí va ser ben complet. Com sempre, primer explicant el nostre projecte i visitant la finca per veure’n tots els detalls. A continuació vam fer un taller ben distret i per equips, a hores d’ara ja gaudeixen dels resultats del taller (mireu les fotos!). A més, els més menuts van fer molta feina: brotxetes de clementina per tothom i suc, tot i que en aquest se’l van acabar ràpidament ells! Quantes pells de clementina que van aconseguir per al tió!

Gràcies per visitar-nos, ben contents de conèixer alguns dels nostres seguidors del Facebook, de retrobar una família de Lleida i de rebre novament el suport i visita dels nostres amics!

Categories: General

0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.