Donem la benvinguda a les clementines amb una activitat per a tots els públics. El diumenge 29 de novembre de 11 a 13h mostrem els nostres arbres clementiners centenaris, et podràs collir les clementines i et mostrarem (i tastaràs) com menjar-te-les en versió salada.

20151129_tapes_salades_mandarina_LACALAFAMés informació i reserves a info@lacalafa.cat o al 625114681

A més, l’activitat es troba enmig d’unes jornades gastronòmiques organitzades des de Turisme Alcanar i dedicades a la clementina.

Així que us animem a participar a la nostra activitat del dia 29 o qualsevol altre dia (reserva prèvia i assistència mínima de 5 persones), anar a dinar i així donar la benvinguda a les clementines d’enguany. Més informació sobre les jornades aquí

jornades_clementina

XXII Jornades gastronòmiques de la clementina

Categories: General

0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.