Per les tardes, ara que ja fa una mica de calor, el racó on tenim la taula per les activitats té molta ombra i s’hi està molt bé! Així ho van poder comprovar les noies que ens van visitar i que van participar d’aquesta activitat feta el passat dissabte 6 de juny, una tarda de tast de melmelada

El petit nombre de persones, fugir del sol i la calma de la tarda al terreny va permetre tenir una activitat ben pausada (o slow!) i no només de tast i collita sinó de descans.

L’activitat va començar amb una breu passejada per conèixer els arbres més representatius de la Calafa i els que ara estan en plena feina preparant la collita de la tardor-hivern: caqui, alvocater, mandariner… Vam passar ràpidament a la feina de berenar: tast de la melmelada. Portàvem les dues versions i la nova va agradar, però la divisió de gustos i preferències va donar un empat!

Vam aprofitar, també, per desvetllar què era aquella foto que vam penjar la setmana prèvia a l’activitat. Gelat, licor, …? Sabó! Sabó de mandarina que ens va fer la nostra amiga Sandra Torta. Les visitants se’n van emportar un de regal cap a casa 🙂

Gràcies per l’interès mostrat a tothom i per la visita a la nostra tarda de tast de melmelada! Aviat, més novetats…

Fotos de dissabte 6 de juny al tast

Categories: General

0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.