Enguany ha estat el primer cop que hem participat a la #SetmanaBio

Què és la setmana bio? Durant tota una setmana, enguany des del 30 de maig fins al 8 de juny, diferents establiments de restauració, hostatgeria, negocis i/o pagesos i ramaders ofereixen activitats al voltant dels seus productes i activitats. I totes ben bio!

Potser ho haureu anat seguint amb les etiquetes #setmanabio i #DMMA2014 I si no, us animem a donar un cop d’ull a totes les activitats que s’han fet. Especialment dels productors de les Terres de l’Ebre, que enguany hi hem posat moltes ganes i gran oferta!

Nosaltres hi hem sumat i és per això que hem estat #posantapunt per l’ocasió!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

El Josep va ser una de les persones que ens va visitar durant aquests dies. Un cop estrenada aquesta setmana i preparades les activitats, no cal que us espereu a l’any vinent per visitar-nos. Veniu quan vulgueu!

Categories: General

0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.