La collita d’alvocats i mandarines, que ens té ben entretinguts, ja ha finalitzat.

Aquest any hem conegut nous fans de mandarines i alvocats, us hem pogut oferir nous punts de venta més propers encara, hem conegut i compartit més maneres de “menjar-se la Calafa” i hem rebut algunes visites amigues al terreny.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Aquestes visites juntament amb la formació que hem rebut i estem rebent i algunes idees que ja estan ben apuntades a la llibreta ens ajudaran a properament presentar-vos novetats amb activitats d’ecoturisme. Estigueu atents i atentes! 😉

Gràcies a tothom pel vostre suport!

Categories: General

0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.