Us animem a participar al primer concurs de fotos de la Calafa!

Què s’ha de fer per participar?

Teniu dues opcions:

  • Fer-nos arribar una foto a través de Facebook o al correu electrònic lacalafa@gmail.com i l’afegirem a l’àlbum Les fotos que ens envieu 🙂
  • La foto ha de ser sobre algun producte de la Calafa que ja ens heu comprat. A l’àlbum ja veureu alguns exemples: fotos artístiques, fotos mentre us ho mengeu, la recepta que heu preparat, diferents maneres de menjar el producte… Endavant amb la imaginació!

 

I per guanyar, què què?

Doncs només cal que la teva foto sigui la que té més “m’agrada”. També compten els comentaris (un per persona). Sumarem el teu total de “m’agrada” i total de comentaris.

Fins quan poden entrar fotografies a concurs?

Ens podeu fer arribar les vostres fotos fins el 30 de desembre a les 23:59. Podeu enviar-nos el nombre de fotos que vulgueu, sempre que sigui amb productes de la Calafa!

Per votar… cal entrar a l’àlbum Les fotos que ens envieu 🙂 i fer un “m’agrada” i/o comentari.

Quan es pot començar a votar?

Ja! Des del moment que ens envieu la foto, que penjarem en el termini de mig dia com a molt, i ja estareu dintre el concurs!

Fins quan és el concurs?

Fins el dia 5 de gener a les 12 del migdia. Aquell mateix dia farem públic la persona o família guanyadora

Ja hi ha fotos penjades, ja compten? I tant! Aquestes fotos, que alguns de vosaltres ja ens vau fer arribar, ja compten. Compten els “m’agrada” i comentaris que ja tenen. És el reconeixement i petita avantatja que donem a qui ens heu donat suport i fet les primeres comandes. Però ja teniu prou “m’agrada” i comentaris? 😉

 

Quin és el premi?

Hi ha dos premis:

1r premi: una bossa cosida per nosaltres i amb l’ajuda i guiatge del nostre amic Serigne . Una bossa perfecta per posar-hi les teves compres o qualsevol altra cosa! A la bossa, a més, hi trobareu un lot de productes de temporada: mandarines i alvocats!

2n premi: Un lot de productes de temporada: mandarines i alvocats

 

*Qui teniu més d’una foto, podeu participar amb totes les que tingueu i gaudireu, si és el cas que surten dos o més vostres les més votades, només d’un premi. És un premi per persona/família.

 

Endavant, ja ha començat el concurs!

Categories: ConcursGeneral

0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.