Després d’una temporada de pluges, ens hem plantat a mitjans de novembre. En aquesta temporada, es cullen ja les primeres mandarines i alvocats Bacon. Els Fuerte aviat estaran llestos i els Hass encara tardaran un temps més, encara poden crèixer més!

Per tant, us podem servir els nostres productes a casa, a la vostra cooperativa de consum o on ens digueu! De fet, ja hem fet les primeres entregues a cooperatives de la nostra zona, a una botiga de productes ecològics de Barcelona, a un formador i cuiner de productes ecològics, a una Ecoxarxa, una cooperativa de consum de Barcelona i alguns “seguidors” i amics de la Calafa. I tu? Ens faràs comanda? 🙂

Podeu fer la comanda a través del telèfon 625114681, al correu lacalafa@gmail.com o a través del Facebook. Ens posarem en contacte amb vosaltres per acordar la comanda.

Mandarines Clementina FIna 24/11/2012 Alvocats Bacon i Mandarines Clementina Fina 24/11/2012

 

Categories: General

0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.