Categories
General

La Calafa entrevistada al Global Eco forum

El passat 26 d’octubre va tenir lloc el taller de turisme rural sostenible ecoTural, emmarcat en el Global Eco Forum 2012. Vam assistir a aquest taller per tal de conèixer més aquest sector i de pas, i així va ser, conèixer professionals del sector i aprendre molt. I a part de tot això, en vam sortir entrevistats!

Com que es tractava d’un taller, a part de les ponències que us animem a veure en diferit, hi va haver un espai per poder fer preguntes a aquests ponents. A més, a la segona part, en petits grups dinamitzats, vam poder conèixer més a fons les persones i projectes d’aquest sector i a part vam poder presentar el nostre. Aquest va ser el punt d’inici per fer xarxa. És a dir: presentar-nos, explicar què fem, què oferim i què necessitem. Era el moment, doncs, d’interactuar i fer contactes.

El nostre projecte, i il·lusió, van agradar. És per això que ens van entrevistar, juntament amb altres ecoemprenedors/es. Ho podeu veure en aquest vídeo a partir del minut 2:32 tot i que val la pena veure’l sencer. Hi ha moltes iniciatives i moltes ganes de fer coses amb la natura i per la natura 🙂

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.