Ja ha arribat una nova estació, la tardor, i amb ella, les pluges 😀

Poc a poc, ha arribat el moment de gaudir de les magranes de la Calafa (o mangranes, com diem a les Terres de l’Ebre) i els caquis.

Magrana 19/10/2012

Estem impacients perquè comenci la collita d’alvocats i mandarines! Mentrestant, ja estem gaudint de la collita de les magranes i caquis. Durant el final de l’estiu i principis de tardor hem realitzat una nova sega de la coberta vegetal i hem anat mantenint el ritme de reg d’estiu fins les primeres pluges d’aquesta setmana, ja que les temperatures encara eren moderadament altes.

La preparació per a la collita, els plans per a fer esqueixos, empelts, etc. són les tasques que ocupen aquests dies.  Fora del camp també fa falta preparar-ho tot: parlar amb clients, rebre visites, fer aproximacions, comparar solucions de transport, etiquetatges, etc.

Alvocats Fuerte a 19/10/2012

Tan aviat quan puguem publicarem la forma de fer la comanda, terminis, pagaments. Estem acabant de concretar-ho amb l’ajut de clients ja establerts per a oferir-vos un bon servei 🙂


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.