Tot just la setmana passada vam llançar aquest bloc a la xarxa i el vam acompanyar d’un compte de twitter (@lacalafa) per ajudar a la difusió.

Des de llavors sou moltes les persones i entitats que ja ens heu mostrat el vostre suport. És per això que aquesta entrada és per agrair-vos l’interès mostrat. Això ens anima a, com es va dir en l’anterior entrada, aportar al treball fet i per fer. Volem continuar obrint noves vies de fer les coses, que no provoquin desigualtats i malmetin el nostre entorn.

A continuació penjarem una nova entrada de les feines al camp. Aviat, també, detallarem més les activitats turístiques i farem una pàgina a Facebook.

Salut i bons aliments!

Categories: General

2 comentaris

Manel · 22 juny 2012 a les 5:23

Bona sort en aquesta iniciativa alimentària i econòmica que representa una bona alternativa per a la nostra agricultura i ens mostra el camí cap una societat més properam més ecològica i finalment sostenible

    fletxa · 5 juliol 2012 a les 13:54

    Hola Manel,

    En primer lloc disculpa el retard per respondre. Després agraïr el suport que mostres. Tenim confiança en el treball que volem desenvolupar perquè hem conegut gent molt bona que hi ha estat treballant i esperem poder aportar esforç i ganes. Canviar aquesta societat no serà traumàtic si és el que volem fer…

    De nou gràcies i salutacions,
    Agustí

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.