En aquesta entrada, volem mostrar-vos unes quantes fotos, comentar una mica l’estat de la finca i ensenyar-vos altres detalls del terreny.

A la Calafa ja s’està notant la formació del fruit, aquesta temporada abundant i que esperem que es tradueixi en una bona producció. El fruit encara és molt petit, i altres cops se n’han vist que s’han quedat d’aquesta mida sent madurs.

Aquesta foto és d’uns dels fruits que ja s’estan formant. Ja es comença a endevinar la forma de l’alvocat!

Amb l’arribada del bon temps es reduirà el període entre regs i es farà l’abonat per donar una empenta als arbres. La coberta vegetal està vigorosa, ja que s’acosta l’estiu i augmenta la densitat d’aquesta. Això és senyal, segons Juan José (un pagès de tota la vida veí d’Alcanar), que la terra és fèrtil, fruit d’aproximadament una dècada de reconversió i producció ecològica.

La majoria del cultiu de la Calafa està dedicat als alvocats i les mandarines, tot i que també tenim algun exemplar d’altres arbres fruiters. Hi ha el magraner, que està fent molta flor, cosa que probablement es traduirà en moltes magranes per a la tardor. També hi ha un petit aranger que n’ha fet uns quantes aranges que ens han sorprès perquè són grosses! Tot i ser un arbre petit, està ben carregat aquest any.

Aquí teniu una fotografia dels fruits. Hi falta una referència per a veure la mida però us prometem que són ben grans! 😉

Per tancar aquesta entrada, volem mostrar-vos una de les plantes aromàtiques que fa un mes que vam plantar a la Calafa. Aquesta és una camamilla, a la qual hem protegit amb aquesta xarxa de plàstic al voltant i amb tela biodegradable per sota per protegir-la en aquesta fase inicial. Per exemple, dels conills que visiten el terreny. Aviat podrem fer-nos infusions!

Detall de la camamilla


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.