Categories
Quadern de camp

Maig 2012

Durant aquest mes de maig, la climatologia ha sofert canvis sobtats. Hem passat d’una època temperada a una calor pròpia d’estiu passant per un episodi de pluges intenses i curtes. Tot unit a episodis de vent sobre els 100km/h

Aquest mes s’ha fertilitzat el sol amb fems, de cara a afrontar els propers mesos amb energies per proliferar els brots i flors polinitzades.

Estem molt contents de veure la intensa activitat de les abelles aquestes setmanes, ja que ens porta a preveure una bona pol·linització de les flors. Els alvocats ja mostren moltes flors, a l’igual que els clementins i els altres arbres fruiters del tros que fa poc que hem plantat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.