Quadern de camp febrer 2019

Ja s’ha acabat la temporada 2018 de collita d’alvocats i clementines. Volem donar les gràcies als clients que ens han confiat la seva compra i la seva alimentació. El vostre somriure quan arribem amb la furgoneta és el millor alicient per aixecar-se aviat per treballar.

Amb tot, només es tanca el cicle de 2018 i comencem ja a treballar per l’any vinent. Volem aprofitar l’hivern per fer les següents tasques:

  • Poda d’alvocats i clementiners.
  • Plantació de nous arbres
  • Creació de la barrera vegetal de plantes aromàtiques
  • Formació

També estem preocupats per les notícies sobre el sector citrícola de les Terres de l’Ebre. Creiem fermament en el valor afegit de l’agricultura ecològica, de Km. 0 i familiar. Volem donar la millor qualitat i el millor servei.


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.