Seguim amb el diari del camp

L’agost és el mes amb les temperatures més altes a Alcanar i fa que haguem de augmentar el ritme de reg. No és un fet aïllat, si no que és històric aquest augment de temperatures. Amb aquest reg mantenim el fruit durant el procés de maduració. Segons les dades de ruralcat d’Agost ha sigut de 25,9 graus, amb una pluja acumulada de 22,4l

També és el mes que sol haver més insectes. Enguany també hem tingut una plaga nova enguany i tenim preparat una acció correctiva nova, que ens permeti mantenir sans els arbres, mantenir l’equilibri de la biodiversitat, i sempre dintre de l’agricultura ecològica.

Totes dues accions tenen una acció suplementaria positiva. L’esporga d’enguany és molt inferior i aprofitem per fer una fertilització a l’estiu, amb la intenció d’afavorir el creixement del fruit.

 

Categories: Quadern de camp

0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.