Seguim amb el diari del camp. L’agost és el mes amb les temperatures més altes a Alcanar i fa que haguem de augmentar el ritme de reg. No és un fet aïllat, si no que és històric aquest augment de temperatures. Amb aquest reg mantenim el fruit durant el procés de maduració.

També és el mes que sol haver més insectes. Enguany també hem tingut una plaga nova enguany i tenim preparat una acció correctiva nova, que ens permeti mantenir sans els arbres, mantenir l’equilibri de la biodiversitat, i sempre dintre de l’agricultura ecològica.

Totes dues accions tenen una acció suplementaria positiva. L’esporga d’enguany és molt inferior i aprofitem per fer una fertilització a l’estiu, amb l’intenció d’afavorir el creixement del fruit.

 

Categories: Quadern de camp

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada