Entrada per al mes de Juliol i algunes fotografies

Seguim treballant al camp: un cop acabat l’abonament, seguim regant per combatre la calor i la falta de precipitacions. Amb el reg, també creixen moltes plantes ruderals que es tallen manualment. Es necessari molt temps i esforç tindre-ho controlat ja que aquestes plantes s’expandeixen a molta velocitat. Es pot observar els primers alvocats, previs a l’esporgada que es produirà aproximadament el mes que ve. Enguany esperem una producció major que l’any passat!

També tenim per provar algunes prunes petites, que ens serveixen per tornar a casa amb un grapadet per després de dinar.

Categories: Quadern de camp

0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.