La primavera es preveu ben entretinguda, no només per les feines del camp sinó per totes les visites i activitats que es faran durant la #setmanabio Té lloc a tota Catalunya, i a les Terres de l’Ebre ja ens estem preparant. Mireu!

pissarra

DÍPTIC SET BIO 2016 TERRESEBRE

Així doncs, nosaltres us esperem a les jornades de portes obertes que farem a la finca durant aquella setmana del 20 al 29 de maig. No tindrem collita d’alvocats ni mandarines, però visitareu la finca durant la primavera: moltes flors, abelles, creixement vegetatiu i un clima excel·lent.

Podreu visitar-nos, preguntar, caminar entre els alvocaters i col·laborar amb nosaltres. Sereu benvinguts, però si us plau, aviseu-nos,  abans per correu electrònic (info@lacalafa.cat) o al telèfon 625114681. Ens prepararem per vosaltres!


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.