Divendres la tarda, quan la calor ja no era tan intensa va ser el moment perfecte per ensenyar la Calafa a l’Elena i el Christian. Ells ja havien provat els nostres alvocats de la temporada passada i tenien molta curiositat per conèixer els alvocaters i el nostre terreny. Així que la seva visita va començar amb una passejadeta entremig de l’ombra dels diferents alvocaters, ja poblats de petits fruits.

Mentre passejàvem i xerràvem de com treballem aquest trosset de camp i les nostres noves idees.

(aviat us en farem cinc cèntims!), vam collir unes quantes llimones perquè se les poguessin emportar.

Llimones a l’ombra 😉

 

Després de berenar i descansar una estona a l’ombra del nesproner ens van donar un cop de mà fent planter! Sí, sí! Vam fer planter de:

safranòria negra,

espigalls i

– julivert

Gràcies a la Jornada pràctica de conservació de llavors de la temporada tardor-hivern 2012, organitzada pel grup de recerca i conservació de llavors de les Terres de l’Ebre, la Granera, i que va tenir lloc a l’Espai Coll de l’Alba (us recomanem molt visitar-lo!) coneixem més varietats de llavors de productes d’horta i ens hem compromés a plantar-ne i aconseguir més llavors d’aquestes tres varietats per tal d’ajudar a la seva conservació.

Donat que el millor dia per plantar era aquest divendres passat, vam demanar ajuda a la nostra visita! Ells també es van emportar una mica de planter per fer crèixer a l’hortet que tenen al seu balcó.

Fent planter amb l’Elena i el Christian

Feta la feina, vam pensar que era un bon moment per acostar-nos a la voreta del mar a les Cases d’Alcanar i finalitzar així la visita 🙂

Passeig marítim de les Cases d’Alcanar


2 comentaris

Elena10v · 19 agost 2012 a les 20:57

Va valer molt la pena!!! Va ser una tarda per recordar 😉
Gràcies!!!

meritxellvidalb · 24 agost 2012 a les 13:38

Ens alegra molt saber que vau gaudir, nosaltres també ho vam fer amb la vostra companyia! 🙂 Gràcies parella!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.