Categories
Agricultura ecologica Territori Visita turística

Fem planter amb una nova visita!

Divendres la tarda, quan la calor ja no era tan intensa va ser el moment perfecte per ensenyar la Calafa a l’Elena i el Christian. Ells ja havien provat els nostres alvocats de la temporada passada i tenien molta curiositat per conèixer els alvocaters i el nostre terreny. Així que la seva visita va començar amb una passejadeta entremig de l’ombra dels diferents alvocaters, ja poblats de petits fruits.

Mentre passejàvem i xerràvem de com treballem aquest trosset de camp i les nostres noves idees.

(aviat us en farem cinc cèntims!), vam collir unes quantes llimones perquè se les poguessin emportar.

Llimones a l’ombra 😉

 

Després de berenar i descansar una estona a l’ombra del nesproner ens van donar un cop de mà fent planter! Sí, sí! Vam fer planter de:

safranòria negra,

espigalls i

– julivert

Gràcies a la Jornada pràctica de conservació de llavors de la temporada tardor-hivern 2012, organitzada pel grup de recerca i conservació de llavors de les Terres de l’Ebre, la Granera, i que va tenir lloc a l’Espai Coll de l’Alba (us recomanem molt visitar-lo!) coneixem més varietats de llavors de productes d’horta i ens hem compromés a plantar-ne i aconseguir més llavors d’aquestes tres varietats per tal d’ajudar a la seva conservació.

Donat que el millor dia per plantar era aquest divendres passat, vam demanar ajuda a la nostra visita! Ells també es van emportar una mica de planter per fer crèixer a l’hortet que tenen al seu balcó.

Fent planter amb l’Elena i el Christian

Feta la feina, vam pensar que era un bon moment per acostar-nos a la voreta del mar a les Cases d’Alcanar i finalitzar així la visita 🙂

Passeig marítim de les Cases d’Alcanar

2 respostes a “Fem planter amb una nova visita!”

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.