Arbre ornamental

Fa uns dies vam tenir la primera visita. El Tomàs i la Cristina van vindre a conèixer la finca i també el Delta de l’Ebre.

El dia va començar a les 10:00, hora en que els vam recollir a la parada d’autobusos d’Amposta  i els vam dur fins a la finca, on vam esmorzar. Els vam ensenyar els fruiters que tenim, les plantes aromàtiques i els vam explicar com cuidar de la finca en general. Van conèixer les classes d’arbres que tenim, els processos de floració i formació de fruit, també com es realitza la poda, tant dels alvocats com dels clementins. També van veure com es fa el reg dels arbres ja que el mateix dia vam abeurar la finca. També es van interessar per la proposta de venda de proximitat.

Arribat el migdia, vam anar a gaudir d’un bon dinar a les Cases d’Alcanar i per la tarda vam visitar la platja del Migjorn, al terme de Sant Jaume a tocar del Parc Natural i al costat de l’illa de Buda. Durant el camí a la platja van poder observar algunes de les espècies d’aus típiques del Delta, com el Martinet Blanc. Van poder passejar per la immensa platja, apropar-se al espai de nidificació i veure d’aprop l’illa de Buda. Per acabar, vam fer un refresc abans de traslladar-los de tornada cap a l’estació de tren.

En aquesta jornada, el Tomàs i la Cristina van destacar el contrast entre el paisatge rural de la finca i l’incomparable horitzó del Delta. Les seves propostes de millora passen per destacar els arbres joves i proveir d’un espai per dinar a la mateixa finca. Des d’aquí voldríem agrair les propostes i ens hi posarem. Aquesta primera experiència, tant per ells com per nosaltres, va ser enriquidora: tenim ganes de repetir, algú s’apunta a visitar-nos? 🙂 Aquí està la foto de grup de final del dia:

Foto de record de Tomàs i Cristina amb Agustí

Ah! I les novetats al camp d’aquesta setmana han estat: tallar la coberta vegetal per mantenir-la baixa fins a la tardor i lliurar de competència els petits arbres que estan creixent.


2 comentaris

Amanda · 5 juliol 2012 a les 13:39

Hola,

perquè no hi sou quan baixem al poble, que si no ens apuntàvem a una d’aquestes visites. De totes maneres, ens l’apuntem per fer-la un dia amb els nens. Com ho veus?

    meritxellvidalb · 5 juliol 2012 a les 13:47

    Sí! Llàstima que quan vosaltres estareu a les Terres de l’Ebre nosaltres no hi serem, però ens quedarà pendent “sincronitzar” agendes i mostrar-vos el nostre projecte. Potser podem quedar cap al setembre? Estem segurs que als xiquets els encantarà! Ja tenim en ment alguna activitat per als més menuts 😉

    Seguim en contacte, gràcies per l’interès!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.