Escric aquest article per fer uns agraïments i transmetre l’actualitat de la Calafa

Aquest article s’escriu a finals de maig de 2021. En aquest moment, després dels diversos tipus de confinaments, ja s’ha decretat la llibertat de moviments per territoris i per horaris. Com a societat s’està vivint una expansió, dintre de uns paràmetres de seguretat, unida a una il·lusió i unes ganes de viure bastant importants. En aquest marc, els que la formem la Calafa seguim tenint cura d’ella, fent alguns projectes i segant, regant i abonant, com és típic.

Però degut al primer, estem rebent diverses propostes de col·laboració d’activitats turístiques. Lamentablement, no tenim planificació feta per aquesta primavera i/o estiu. Primer volem habilitar millor la finca i volem gaudir una mica més de temps personal per a la família. Però estem veient com s’esvaeix una finestra d’oportunitat bastant important. Això ens ha dut a declinar varies propostes. Aquest article, és per agrair aquest interès.

Però no ens quedarem aquí. Tirarem endavant els projectes per tornar tan aviat com sigui possible, amb les activitats d’abans i de noves. Aquest temps ens ha permès conèixer més gent, més projectes i visualitzar noves col·laboracions. Així que esperem, d’aquí un mig termini, poder oferir-vos novetats.

Moltes gràcies a tots!


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.