El passat dia 11 de juliol vam portar a terme més experiències d’ecoturisme, la quarta des que ens hem iniciat en aquesta aventura. Com sempre, l’activitat té relació amb la Calafa i algun dels nostres productes. Aquest cop, i estant fóra de temporada de collita de mandarines i alvocats, va ser la melmelada en versió salada.

Versió salada? Sí, sí! Veritat que normalment s’associa la melmelada amb una torrada i per esmorzar? Doncs nosaltres volíem donar altres idees, tastant-les allà mateix, sobre com menjar aquest producte amb àpats salats i més enllà del matí.

Abans, però, de fer aquest tast vam tenir un taller ben enginyós de la mà de Fitomims. Aquest cop vam tenir companya d’activitat i la Marta (Fitomims) ens va fer partícips de la primera part de la tarda aprenent sobre les plantes mediterrànies que ajuden a fer de repel·lent dels insectes i en concret dels molestos mosquits. Aprendre està molt bé, però fer encara més! I és així com gràcies a Fitomims cada participant es va emportar una crema repel·lent de mosquits a casa i feta per ells mateixos.

Feta la gana, com us dèiem abans, vam fer el tast salat. Aquí us deixem unes quantes fotos de l’activitat i del tast, en breu us penjarem les receptes per quan ens feu comanda de melmelada, saber com menjar-la de diferents maneres 😉

A més, va ser una activitat ben mediàtica. Així que hi hagi els vídeos, els compartirem!

Comandes de melmelada ecològica de mandrina al 625114681 o a info@lacalafa.cat En breu, hi haurà altres canals per fer comandes!


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.