Aquest passat diumenge 1 de març, i després de diversos dies sense que el vent del mestral parés, vam poder gaudir d’un dia entre núvols i sol. Ben bé, com el darrer cop que vam fer una activitat! Som terra de vent! Aquest cop vam tenir una bona rebuda de l’activitat “Coneix els alvocaters”

La visita va començar a les 11 h i poc del matí, quan arribat tothom al terreny Agustí va explicar el perquè d’una finca tradicionalment de cítrics reconvertida en part a un cultiu tant diferent i poc comú a les nostres terres: els alvocats.

Mentre fèiem el passeig per la part de la finca on hi ha els alvocaters, vam poder explicar les diferències entre els diferents tipus, com treballem i cuidem aquest fruit, i també anècdotes que han acompanyat aquest cultiu des dels seus inicis fa milers d’anys i d’altres més properes.

Tothom va escoltar ben atentament i així va quedar demostrat amb les preguntes que ens vau fer i sobretot a l’hora de tastar-los!

La segona part de la visita era un tast d’alvocats amb receptes senzilles que nosaltres mateixos fem a casa, tant dolces com salades. El repte va arribar quan tothom qui va voler va elaborar una recepta amb els nous ingredients que els vam proporcionar, se’n van sortir molt bé i es van poder emportar a casa el poc que va sobrar.

*Fotos fetes per Kris Pérez i per nosaltres.

Gràcies novament a tothom qui vau venir, als qui no vau poder però ens vau donar un cop més suport. La nostra valoració és més que positiva, iniciar-nos en activitats d’ecoturisme amb aquesta bona rebuda ens diu que… hem de repetir!


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.