Aquest passat diumenge 1 de març, i després de diversos dies sense que el vent del mestral parés, vam poder gaudir d’un dia entre núvols i sol. Ben bé, com el darrer cop que vam fer una activitat! Som terra de vent!

La visita va començar a les 11 h i poc del matí, quan arribat tothom al terreny Agustí va explicar el perquè d’una finca tradicionalment de cítrics reconvertida en part a un cultiu tant diferent i poc comú a les nostres terres: els alvocats.

Mentre fèiem el passeig per la part de la finca on hi ha els alvocaters, vam poder explicar les diferències entre els diferents tipus, com treballem i cuidem aquest fruit, i també anècdotes que han acompanyat aquest cultiu des dels seus inicis fa milers d’anys i d’altres més properes.

Tothom va escoltar ben atentament i així va quedar demostrat amb les preguntes que ens vau fer i sobretot a l’hora de tastar-los!

La segona part de la visita era un tast d’alvocats amb receptes senzilles que nosaltres mateixos fem a casa, tant dolces com salades. El repte va arribar quan tothom qui va voler va elaborar una recepta amb els nous ingredients que els vam proporcionar, se’n van sortir molt bé i es van poder emportar a casa el poc que va sobrar.

*Fotos fetes per Kris Pérez i per nosaltres.

Gràcies novament a tothom qui vau venir, als qui no vau poder però ens vau donar un cop més suport. La nostra valoració és més que positiva, iniciar-nos en activitats d’ecoturisme amb aquesta bona rebuda ens diu que… hem de repetir!